Bliv en del af holdet hos Eltel Networks

Eltel Networks spiller en central rolle i sikringen af Danmarks grønne omstilling og udviklingen af fremtidens elnet. Med en forøget efterspørgsel på energieffektive løsninger og stabil strømleverance døgnet rundt, søger Eltel nu flere elforsyningsmontører til at imødekomme denne vækst. Læs mere  om el tekniker hos Eltel her. Rekrutteringen fokuserer både på nuværende og fremtidige behov inden for infrastrukturen af elnet, hvilket afspejler Eltels engagement i at understøtte en bæredygtig energifremtid for Danmark.

Gennem en intens rekrutteringsindsats tilbyder Eltel Networks karrieremuligheder for individer, der ønsker at specialisere sig som elforsyningsmontører, højspændingsmontører eller elteknikere. Virksomhedens mål om at forbedre og udvide elnettets kapacitet hænger tæt sammen med at have et kvalificeret team, hvilket gør Eltels rekrutteringssystem afgørende for at identificere og tiltrække de rette talentprofiler. Holdningen er selvsikker og velvidende, drevet af den forståelse, at kompetent personale er nøglen til både selskabets og landets fremtidige succeser.

Der er både specifikke stillinger og mulighed for at indsende en uopfordret ansøgning gennem Eltels rekrutteringssystem, som tilskynder potentielle ansøgere til at blive en del af et team, der værdsætter udvikling og samarbejde. Eltel Networks fremstår som en arbejdsgiver med blik for den enkeltes bidrag til den større vision om et digitaliseret, effektivt og bæredygtigt energisystem.

Karrieremuligheder hos Eltel Networks

Hos Eltel Networks findes en verden af muligheder for faglig udvikling og karriere inden for eltekniske og infrastrukturelle fagområder, især for dem med interesse i at blive elforsyningsmontør eller eltekniker.

Eltekniker og elforsyningsmontør 

Eltel Networks tilbyder flere nøgleroller inden for elteknik og elforsyning, herunder job som fibertekniker og elforsyningsmontør, der arbejder med at etablere og vedligeholde infrastrukturen for tele- og energiselskaber. Rollerne kræver ansvarsbevidsthed og evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i team.

Arbejdsområder og ansvar

Eltel Networks’ projekter omfatter både indendørs og udendørs arbejde hos både private og erhvervskunder. Arbejdet indebærer dokumentation, idriftsætning og vedligeholdelse af elektrotekniske installationer og fiber infrastruktur samt energioptimering af eksisterende systemer.

Faglig udvikling og samarbejde

Medarbejderne hos Eltel Networks tilbydes et løbende udviklingsforløb, hvilket omfatter både intern og ekstern uddannelse. Der lægges vægt på faglig udvikling og samarbejde over teams, hvor erfaringer og viden deles for at sikre den højeste kvalitet i arbejdet.

Praktisk information

Ansøgere skal forberede en ansøgning og et CV. Visse roller kræver et gyldigt kørekort og muligheden for at have en firmabil. Det anbefales at inkludere relevante eksamens-/kursuspapirer. Eltel tilbyder desuden en sundhedsordning som en del af ansættelsen.